Καλάθι

🎁 Δώρο μάσκα ομορφιάς με κάθε αγορά άνω των 50,00€.

Επιστροφές προϊόντων

Πολιτική επιστροφών

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Η αρχική τους συσκευασία θα πρέπει να είναι κλειστή ή σφραγισμένη και υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν έχουν ανοιχθεί ή δεν έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Επιστροφή προϊόντων

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν στο κατάστημα και να το αλλάξει με ένα άλλο προϊόν που πωλείται από το κατάστημα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας εντός 14 ημερών από την αγορά του.  Επιστροφή προϊόντων γίνεται πάντα με χρέωση του αγοραστή και η παραλαβή τους από την εταιρεία θα πρέπει να γίνει εντός του χρονικού ορίου των 14 ημερών.

Εξαίρεση αποτελεί μόνο η περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί λανθασμένα και με υπαιτιότητα της εταιρείας (λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π) όπου τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Διαδικασία επιστροφής

Το προϊόν θα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένο ώστε να μην προκληθούν φθορές κατά την μεταφορά του. Απαιτείται να αποσταλεί μαζί με το προϊόν προς επιστροφή η φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη και η απόδειξη αγοράς του.

Στην συνέχεια θα πρέπει να αποσταλεί το δέμα στη παρακάτω διεύθυνση:

Elbeauty OE
Αγ Παρασκευής 32, 
ΤΚ 15234,  Χαλάνδρι
Ελλάδα

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας που υπάρχει στο κατάστημα τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που η παραγγελία έχει αποσταλεί λανθασμένα και με υπαιτιότητα της εταιρείας, μετά την παραλαβή και τον έλεγχό τους από την εταιρεία η επιστροφή των χρημάτων, θα γίνεται στον τραπεζικό του λογαριασμό/paypal που έχει δηλώσει ο αγοραστής στην επικοινωνία του με την εταιρία.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως στην περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο