Καλάθι

🎁 Δώρο μάσκα ομορφιάς με κάθε αγορά άνω των 50,00€.

erotiseis

Ερωτήσεις που λατρεύουμε να απαντάμε

1ΤΡ1Τ

Έχουμε το ίδιο δέρμα με τους Κορεάτες, γιατί είναι τόσο φτηνά αν είναι καλά και άλλες ερωτήσεις που λατρεύουμε να απαντάμε.  Η αλήθεια είναι ότι και εμείς πριν γνωρίσουμε καλά τα Κορεατικά καλλυντικά είχαμε σκεφτεί κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις. Είναι δικαιολογημένο άλλωστε δεν είναι μόνο ο χρόνος που αφιερώνει κανείς για να διαλέξει skincare προϊόντα , δίνει τα λεφτά του και το σημαντικότερο τα βάζει στο πρόσωπό του. Είναι  λογικό να  θέλει να σιγουρευτεί οτι είναι καλά. 

erotiseis

Έχουμε το ίδιο δέρμα με τους Κορέατες για να χρειαζόμαστε ίδια προϊόντα;

Δεν έχουμε το ίδιο δέρμα με κανέναν άνθρωπο στον κόσμο, δεν έχουμε καν το ίδιο δέρμα με αυτό που είχαμε πριν 5 χρόνια. Το δέρμα κατηγοριοποιείται σε λιπαρό, μικτό, ξηρό κλπ και αυτά τα συναντά κανείς σε όλες τις αποχρώσεις και σε όλους τους λαούς. Αν έχει κάπου σημασία το χρώμα του δέρματος είναι  στα προϊόντα με απόχρωση για να διαλέξει κανείς τη σωστή για αυτόν.

Μα έχουμε διαφορετική διατροφή, αυτό δε παίζει ρόλο;

Ερώτηση παγίδα είναι αυτό. Και ναι και όχι είναι η απάντηση. Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στην υγεία και την εικόνα το δέρματος. Το καταλαβαίνει κανείς αν τρέφεται  κυρίως με λιπαρά ή  με λαχανικά για 2 εβδομάδες. Θα δει τις διαφορές στο δέρμα του. Όχι, γιατί αν δεν ζεις στα βάθη της τούνδρας ή αν δεν είσαι αποκλεισμένος στην έρημο κατά πάσα πιθανότητα έχεις πρόσβαση σε όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται το δέρμα σου. Είτε επιλέγεις τη γαρίδα σαγανάκι είτε teriyiaki, είτε πίνεις λεμονάδα είτε yujatea, ο οργανισμός σου θα πάρει τα λιπαρά και τη βιταμίνη C που χρειάζεται. Η μεσογειακή διατροφή είναι πραγματικά εξαιρετική, από την άλλη το πολύ κρέας και τα τυριά είναι στη διατροφική μας κουλτούρα, η επιλογή είναι προσωπική. 

Έχουμε διαφορετικό κλίμα, δεν επηρεάζεται το δέρμα μας διαφορετικά΄;

Οι εξωτερικοί παράγοντες όπως επίπεδα υγρασίας, ατμοσφαιρικοί ρύποι κ.α επηρεάζουν τις ανάγκες του δέρματος. Το μικροκλίμα κάθε περιοχής ή οι συνθήκες στη ζωή μας διαφέρουν ακόμα και στην ίδια πόλη. Άλλα επίπεδα υγρασίας/ρύπων βιώνει  ο περιβαλλοντολόγος στη Λίμνη Πλαστήρα , άλλα ο σερβιτόρος στο κέντρο της Αθήνας. Πολλοί δουλεύουμε με τον ξηρό αέρα του aircondition πολλοί ζούμε σε σπίτια με υγρασία. Τα Κορέατικα αλλά και τα Ιαπωνικά είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αποτελεσματικότητα τους και αναγνωρίστηκαν διεθνώς γιατί καλύπτουν δερματικές ανάγκες σε όλο σχεδόν τον κόσμο που έχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε κλίμα.

Γιατί τα Ελληνικά καλλυντικά δεν είναι καλά;

Αξιόλογα προϊόντα υπάρχουν σ’ όλο το κόσμο. Υπάρχουν συνθήκες που ευνοούν κάποιους περισσότερο από κάποιους άλλους για αυτό και εξειδικεύονται πιο εύκολα. Γιατί το Κορεάτικο ελαιόλαδο δεν είναι καλό ; Οι Κορέατικες εταιρείες και οι Ιαπωνικές έχουν πολλά πλεονεκτήματα στην παρασκευή προϊόντων skincare.Το πρότυπο ομορφιάς ενός υγιούς, νεανικού, λαμπερού δέρματος υπάρχει στη κουλτούρα τους πάνω από 3 αιώνες. Έχουν τεχνογνωσία, εξελιγμένα εργαστήρια και ένα πολύ απαιτητικό κοινό που δε συμβιβάζεται με μέτρια προϊόντα. 

Γιατί είναι τόσο φτηνά αφού είναι τόσο καλά ;

Οι τιμές των προϊόντων γενικά διαμορφώνονται από πολλούς παράγοντες κόστος παρασκευής,  διαφήμιση, φορολογία κλπ ο σημαντικότερος όμως είναι η προσφορά και η ζήτηση. Με αναρίθμητα κορεάτικα Brands ο ανταγωνισμός κάνει τις εταιρείες να προσφέρουν όλο και καλύτερη ποιότητα σε όλο και χαμηλότερη τιμή.

Δε μ’ αρέσει να βάζω πολλά πράγματα στο πρόσωπο μου, χρειάζομαι τόσα προϊόντα;

Δυστυχώς δεν υπάρχει προϊόν που να τα παρέχει όλα σε όλους τους τύπους δέρματος. Ξέρεις ότι το αντηλιακο είναι απαραίτητο για την προστασία του δέρματος από τις ακτίνες του ήλιου, ξέρεις ότι η ενυδάτωση είναι super σημαντική για την εικόνα του,  ότι ο καθαρισμός πρέπει να είναι καλός και αποτελεσματικός, ότι το δέρμα χρειάζεται θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όσο περισσότερο το φροντίζεις και ασχολείσαι με τη περιποίησή του τόσο πιο υγιές και φρέσκο και λαμπερό θα είναι.

Μας αρέσουν πολύ οι ερωτήσεις σας, μας προτρέπουν να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας θέμα, τα καλλυντικά.  Μας αρέσουν πολύ και οι προτάσεις σας για νέα προϊόντα , γνωρίζουμε και τελικά φέρνουμε τόσο ωραία πράγματα.  Μας αρέσουν και οι διευκρίνισες που ζητάτε, μαθαίνουμε και βελτιώνουμε τις περιγραφές μας.  Αλλά τα σχόλια σας, τα σχόλια σας τα λατρεύουμε. Οι κριτικές  σας είναι σημαντικές βοηθούν άλλους να επιλέξουν κατάλληλα προϊόντα, βοηθούν εμάς να καταλάβουμε ποια προτιμάτε και να ρυθμίζουμε τις αγορές μας αντίστοιχα. 

Πραγματικά σας ευχαριστούμε πολύ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο